Снимка БулфотоЛидерът на БСП обяви какви принпици ще спазват при опитите

...
Снимка БулфотоЛидерът на БСП обяви какви принпици ще спазват при опитите
Коментари Харесай

Нинова: БСП няма да подкрепи нито правителство на Слави, нито на ГЕРБ

Снимка Булфото

Лидерът на Българска социалистическа партия разгласи какви принпици ще спазват при опитите за съставяне на ново държавно управление на България.

В последните имаме четири цели, които преследваме поредно и почтено. Първата да се промени страната на задкулисието и промяна на ръководството на паралелната страна. Втората страната се върне на хората. Третата е политика за съответните проблеми на хората. Четвъртата е да има сигурност за хората. С вчерашното изказване на Слави Трифонов нито една от тези цели няма да бъде изпълнена. 

Това съобщи на брифинг водачът на БСП Корнелия Нинова по мотив вчерашното изказване на Слави Трифонов и оферти от него проектокабинет. 

" Не сме се борили толкоз време, с цел да сменяем един властнически режим с различен. Вместо да се вземе всичко положително, което свърши служебното държавно управление, се приказва за приватизация на ББР и " Автомагистрали ". Никъде в програмата не се приказва за актуализация на пенсиите и приходите на хората. С този метод не се дава сигурност на жителите. Няма по какъв начин да подкрепим предлагането на господин Трифонов. Относно астронавтиката - политиката не е шоу и не се прави по този начин. Този приеоритет е лекомислен и няма по какъв начин да го разясня. Вместо да си приказваме за приходите, пенсиите и проблемите на хората - ние обсъждаме тази тематика. Имаме съществени разлики с по този начин предложениете цели на Има Такъв Народ ", безапелационна бе Нинова. 

" На 25 юли привикваме Национален съвет на БСП с съдружните сътрудници. Ако президентът ни връчи третия мандат, ще стартираме почтени и транспарантни договаряния пред всички вас. Няма да върнем мандата незабавно и ще се опитаме да създадем кабинет. Трети избори ще дойдат допълнително на хората. Длъжни сме пред тях да не хвърляме страната в безпорядък. Всички договаряния ще се водят пред жителите и пред вас. С кои партии ще преговаряме и какви ще са задачите ни - ще ви кажем след Националния съвет на 25 юли. Правителство на ГЕРБ също няма да подкрепим ", обяви водачът на ГЕРБ. 

" Несериозно звучи от ГЕРБ да желаят оставката на ЦИК, като всички знаем какви пречки и спънки вършиха техните представители - изключително за машинното гласоподаване. В момента всички в БСП са заети да вършат разбори на изборите. Искаме да предложим конкретни решения на проблемите, а освен да ги установяваме. Аз имам отговор за себе си, само че дано да изчакаме да мине Националния съвет. Тогава ще кажем всичко ", приключи Нинова, написа Novini.bg. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР